Over Tenkai

Over onze judoschool
Judoschool Tenkai verzorgt sinds augustus 2019 in Tilburg (Reeshof) judolessen vanaf 3 jaar. “Tenkai” betekent ontwikkeling en ontplooiing. Kenmerkend voor onze Judoschool is dat wij in alle groepen de ontwikkeling van de judoka’s centraal zetten. Of het nu gaat om tuimeljudo, jeugdjudo, volwassenenjudo of wedstrijdjudo; de lessen in deze groepen hebben een sterk pedagogische grondslag.

Onze visie
Binnen Judoschool Tenkai wordt judo gezien als middel om ontwikkeling te realiseren. Gecombineerd met een pedagogisch verantwoorde visie en begeleiding, streven wij er na om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van judoka’s, jong & oud! Wil je meer weten hierover? Lees dan onze visie.

Onze missie
Judoschool Tenkai heeft als missie om judo op een verantwoorde, doordachte en deskundige manier aan te bieden aan een brede groep geïnteresseerden; van peuters tot volwassenen, van beginners tot gevorderden, gefundeerd op een onderbouwde visie. Daarbij richten we ons vooral op Tilburg (Reeshof), gezien het feit dat dit een zeer dynamische wijk is. We zijn er van overtuigd dat judo een uitstekend pedagogisch middel is om de ontwikkeling van de judoka’s te monitoren, te stimuleren en te begeleiden. We gaan daarbij uit van een geïntegreerde aanpak, waarin ontwikkeling centraal staat. Afhankelijk van de ontwikkelingsbehoeften, zoeken we de samenwerking op met onze partners om in deze behoeften tegemoet te komen. Op deze manier streven we voor iedere judoka naar maatwerk . Gezelligheid, plezier, veiligheid en betrokkenheid zijn de kernwaarden die binnen onze judoschool centraal staan.

Ons team
Het team van Judoschool Tenkai bestaat uit professionals met één gemeenschappelijke passie: Judo! Alle leden van dit team staan klaar voor jou om je te onderwijzen en te helpen in jouw Judo carrière. De kracht van dit team is kleinschaligheid, onderlinge afstemming en de bereidheid voor elkaar en voor de Judoka’s door het vuur te gaan. Wil je eens kennismaken? Bekijk dan ons team.

Samenwerkingspartners
We geloven in de kracht van verbinden en versterken. Op deze manier willen we op verantwoorde wijze judoka’s begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling. We doen dit door samen te werken met verschillende disciplines, om zo op deze manier maatwerk te kunnen bieden. Zo werken we nauw samen met experts op gebied van voeding, supplementen, herstel en op mentaal gebied. Een overzicht van onze samenwerkingspartners vind je op de website, onder het kopje “samenwerkingspartners”.